Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Ανάλαφρα

Error: No articles to display

Paratsouklia Me Noima

Με το αστυνομικό ρεπορτάζ και πολύ περισσότερο όταν δεν αφορά τα Σεπόλια, δεν ασχολούμαστε... Αλλά αυτή η είδηση διεκδικεί κάποιο βραβείο κωμωδίας και δεν μπορούμε παρά να την αναδημοσιεύσουμε.

Animal000

Ο αξιόλογος φωτογράφος Tim Flach παρουσίασε μια σειρά φωτογραφιών - πορτρέτων ζώων σε στιγμές όμως που προσεγγίζουν ανθρώπινες εκφράσεις, συμπεριφορές ή μορφές.

Fantasy000

Συγκεντρώσαμε ορισμένες φωτογραφίες σκίτσων που δείχνουν αυτό που λέει ο τίτλος...

Dentist000

Μάλιστα. Οδοντιατρείο...

Foveri Giagia Se Beat000

Δεν το πιστεύω ότι δεν είναι στημένο το βιντεάκι! Αν δεν είναι πάντως στημένο, τότε χίλια μπράβο στην γιαγιά.

Indikos Gamos0

Για σας το λέω, που δίνετε μια περιουσία και κάνετε τον γάμο σας σε ένα κτηματάκι της συμφοράς με ολίγη από glamour και μετράτε τους καλεσμένους και τις μπουκιές τους και μετά απολαμβάνετε την χλίδα των drones για τις φωτογραφίες.

Anton Kraft0

Αυτή η ιστορία ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Strangest Couple1 0

Ο Al Tomaini ήταν ο ένας απο τα 7 παιδιά μιας οικογένειας και γεννήθηκε στο New Jersey το 1912. Καθώς μεγάλωνε, διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε και πολύ καλά με το ύψος του.

Snake Surprised1

Στην χώρα μας υπάρχουν 22 είδη φιδιών αλλά από αυτά μόνο δύο είδη είναι δηλητηριώδη. Η οχιά (σε διάφορες μορφές) που έχει πραγματικά κάτω από κάποιες περιστάσεις θανατηφόρο δηλητήριο και οι κολουβρίδες (αγιόφιδο και σαπίτης) που έχουν ασθενές και ακίνδυνο για τον άνθρωπο δηλητήριο.

Koukla24

Την δυνατότητα στους πελάτες τους να κάνουν σεξ με κούκλες δίνει ο οίκος ανοχής Lumi Dolls, που άνοιξε πρόσφατα στην Βαρκελώνη.