Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

atm1945a

Το sepolia.net έχοντας εξασφαλίσει αποκλειστική πρόσβαση σε απόρρητο φωτογραφικό υλικό, είναι σε θέση σήμερα να σας αποκαλύψει την αλήθεια με δύο φωτογραφίες.

Στην πρώτη (επάνω) βλέπετε ουρά συνταξιούχων σε ΑΤΜ της εποχής του 1945, δηλαδή 70 χρόνια πριν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συνταξιούχοι έχουν και κάποια καρτέλα κρεμασμένη στο στήθος τους. Η καρτέλα γράφει το νούμερο προτεραιότητας για την αναμονή, κάτι σαν το ηλεκτρονικό σύστημα που έχουν και σήμερα οι τράπεζες, αλλά οι συνταξιούχοι από τότε ήθελαν να περιμένουν σε ουρές. Δεν τους αρκούσε η σειρά προτεραιότητας που είχαν με το καρτελάκι τους.

Στην δεύτερη φωτογραφία (κάτω) φαίνεται ΑΤΜ σε ώρα αιχμής, στο οποίο πήγαιναν άνθρωποι όλων των ηλικιών, όχι μόνο συνταξιούχοι. Δεν έχουμε ακριβή πληροφόρηση για το όριο ανάληψης που ίσχυε εκείνη την περίοδο. Οι άνθρωποι όμως δεν φαίνεται να είχαν κυριευθεί από πανικό. Χαρακτηριστικά, δείτε τον κύριο με το καπέλο και τα γυαλιά, που αν και τελευταίος στην σειρά, έχει στρέψει το πρόσωπό του στον φακό και χαμογελάει.

atm1945b

Αποδεικνύεται έτσι, με το υλικό που αποκαλύψαμε ότι όχι μόνο δεν έχει καμία ευθύνη η σημερινή κυβέρνηση για το γεγονός των ουρών που στήνουν διάφοροι στα ΑΤΜ αλλά ούτε και ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε το φαινόμενο.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.