Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Pin It Button

Θέλετε να μάθετε να βγάζετε τις τέλειες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας και να κάνετε φίλους και γνωστούς στο Instagram να νομίσουν ότι ασχολείστε επαγγελματικά με τη φωτογραφία;

Ακολουθείστε τις 10 έξυπνες συμβουλές που ακολουθούν και κάντε τους πάντες να σκάσουν από την ζήλια τους!

Καθαρίστε το φακό

1 Edited Sepolia Medium600 0

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, η καθαρότητα του φακού έχει μεγάλο αντίκτυπο στη σαφήνεια και την ευκρίνεια του αποτελέσματος. Τα κινητά και τα tablet σας ακουμπάνε παντού, μαζεύουνε σκόνη, χνούδι κλπ, οπότε ένα πέρασμα με ένα πανάκι κάθε φορά που θέλετε να βγάλετε μια αξιόλογη φωτογραφία επιβάλλεται.

Βγάλτε την φωτογραφία οριζόντια

2 Edited Sepolia Medium600 0

Φωτογραφίστε το τοπίο που βρίσκεται μπροστά σας κρατώντας την οθόνη του κινητού ή του tablet σας σε οριζόντια θέση. Έτσι, θα έχετε στο πλάνο σας μια πιο ευρεία εικόνα, ενώ στο instagram θα μπορέσετε να κροπάρετε ευκολότερα και να εστιάσετε στο σημείο που επιθυμείτε.

Χρησιμοποιήστε εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας

3  Edited Sepolia Medium600 0

Αν γνωρίζετε πώς να δημοσιεύεσετε ή να επεξεργαστείτε εν συνεχεία την φωτογραφία σας είναι πολύ πιθανόν να γνωρίζετε ήδη πώς να βγάλετε μια καλή φωτογραφία. Για να μετατρέψετε, ωστόσο, μια καλή φωτογραφία σε τέλεια, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τις ειδικές εφαρμογές επεξεργασίας εικόνων, όπως κάνουν άλλωστε και οι επαγγελματίες φωτογράφοι. Προσοχή, ωστόσο, στην κατάχρηση! Οι υπερβολές πάντα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα.

Παίξτε με γραμμές και καμπύλες

4 Edited Sepolia Medium600 0

Ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα και βάλτε στο παιχνίδι τις γραμμές και τις καμπύλες. Οι προοπτικές που δημιουργούνται για την τέλεια φωτογραφία είναι πραγματικά απίστευτες. Μόλις δείτε το αποτέλεσμα, δεν θα πιστεύετε ότι τραβήξατε εσείς τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Έχετε ως αντικείμενό σας τα στοιχεία της φύσης

5 Edited Sepolia Medium600 0

Σύννεφα, πουλιά, φύλλα, οι ακτίνες του ήλιου κ.α. πάντα έχουν φωτογραφικό ενδιαφέρον και συνήθως βγαίνουν και πολύ καλά στις φωτογραφίες. Σημειώστε, μάλιστα, ότι ούτε η βροχή είναι εχθρός σας! Μετά από μια καταιγίδα, λοιπόν, κάντε μια βόλτα στον προορισμό που βρίσκεστε και επωφεληθείτε από τις γεμάτες νερό λακκούβες. Οι αντανακλάσεις που δημιουργούνται μέσα σε αυτές τις περισσότερες φορές δίνουν τροφή για πραγματικά μαγικές εικόνες.

Tuned

Τελευταίες δημοσιεύσεις