Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Αν παγιδεύεται ο χρόνος; Ναι. Με μιά πολύ καλή και «γρήγορη» φωτογραφική μηχανή, ρυθμισμένη έτσι που να ακινητοποιεί την κίνηση.

Και να την κρατάει για πάντα μπλοκαρισμένη. Έτσι, για να σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις πράγματα που δεν θα μπορούσες αλλιώς να παρατηρήσεις και να μετατρέπει κάποιες απλές καθημερινές στιγμές σε αξιοπερίεργο θέαμα.

nano_second_01.jpg

nano_second_02.jpgnano_second_22.jpgnano_second_21.jpgnano_second_20.jpgnano_second_19.jpgnano_second_18.jpgnano_second_17.jpgnano_second_16.jpgnano_second_15.jpgnano_second_14.jpgnano_second_13.jpgnano_second_12.jpgnano_second_11.jpgnano_second_10.jpgnano_second_09.jpgnano_second_08.jpgnano_second_07.jpgnano_second_06.jpgnano_second_05.jpgnano_second_04.jpgnano_second_03.jpg

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.