Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Η PETA, μία γνωστή οργάνωση για την προστασία των ζώων, παρουσίασε ένα βίντεο, με το οποίο δείχνει, πως δουλεύει η βιομηχανία κατασκευής παπουτσιών, τσαντών, ζωνών, πορτοφολιών και άλλων προϊόντων από δέρμα κροκοδείλων, στο Βιετνάμ.

Στο βίντεο επιδεικνύεται πως «ζουν» μέχρι τον θάνατό τους οι κροκόδειλοι, πως ακριβώς θανατώνονται αλλά και πως τους αφαιρείται το δέρμα όσο είναι ακόμα ζωντανοί. Η οργάνωση υποστηρίζει ότι το δέρμα τους χρησιμεύει για την κατασκευή προϊόντων για λογαριασμό πολύ γνωστών διεθνώς εταιριών, όπως η Louis Vuitton.

Η PETA υποστηρίζει ότι στα πλαίσια της προσπάθειάς της να πολεμήσει αυτό το φαινόμενο, έχει αγοράσει μετοχές της παραπάνω εταιρίας, με στόχο να αντιμετωπίσει από τα μέσα, την κυρίαρχη σήμερα πολιτική της εταιρίας.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.