Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Αλήθεια, πού χάθηκαν οι Ατενίστας;;

Κατά τη διάρκεια του 2016,  ο ανθοπώλης  Geoffroy Mottart δημιούργησε περίτεχνες κατασκευές φυτών με τη μορφή στεμμάτων καθώς και γενειάδες και τις εγκατέστησε σε δημόσια μνημεία γύρω από την περιοχή των Βρυξελλών. 

Οι προσωρινές αυτές αστικές παρεμβάσεις με τίτλο «Fleurissements» διαρκούν μόνο για μια ημέρα, αλλά δίνουν  αρκετό χρόνο στον καλλιτέχνη να τραβήξει μερικές φωτογραφίες που ύστερα ανεβάζει στο Instagram.

 Παρόλο που κάποια αγάλματα τα μεταμορφώνει μόνο μία φορά, κάποια άλλα είναι απλά πάρα πολύ δελεαστικά και δέχονται αρκετές φορές την παρέμβαση του καλλιτέχνη-ανθοπώλη. 

Ένα από αυτά είναι και η  προτομή του Λεοπόλδου ΙΙ του Βελγίου την οποία ο Mottart έχει «ντύσει» αρκετές φορές, με μοντέρνα floral σχέδια.

klik.gr

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.