Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

paktwlos1

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Οικονομικών, από αύριο, κάθε έλληνας πολίτης που διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό, θα δεί τον λογαριασμό του προσαυξημένο κατά 1500 ευρώ, εφ όσον εγκρίθηκε από τον ESM η δανειακή σύμβαση με την χώρα μας και αναμένεται να εκταμιευθεί σήμερα η πρώτη δόση του δανείου, ύψους 13 δις περίπου.

Σύμφωνα με τις προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης, εφ όσον η Ελλάδα από το 1981 ανήκει στους Έλληνες και προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε το δάνειο όλοι κάνουμε τις θυσίες μας, είναι δίκαιο και σωστό να μοιραστούμε όλοι μας, τουλάχιστον την πρώτη δόση του δανείου. Για τις επόμενες βλέπουμε.

Η κατάθεση του ποσού που αναλογεί στον κάθε έλληνα, αναμένεται να αυξήσει δραματικά την κατανάλωση και να ξαναζωντανέψει την οικονομία.

Από την λήψη του ποσού θα εξαιρεθούν τα μέλη της αριστερής πλατφόρμας και του σχεδίου Β, γιατί οι ίδιοι αρνούνται πλέον να συναλλάσσονται σε ευρώ.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.