Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

iglesias01

Το ξεκίνησε το «Πρώτο Θέμα», το συνέχισαν άλλα sites και ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα, αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει το αληθές της είδησης.

Με τον τίτλο «Ο Ιγκλέσιας “κατέβασε” τη φωτογραφία του με τον Τσίπρα από τον λογαριασμό του στο twitter, μετά το Τρίτο Μνημόνιο» και με εκτενή αναφορά στο ότι οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν ψυχρανθεί από τη σύνοδο κορυφής της 12ης Ιουλίου, πολλοί «ειδησεογραφικοί» ιστότοποι, και όχι μόνο, αναπαράγουν την «είδηση» διανθισμένη με διάφορα σχόλια του τύπου «όχι πια σύντροφοι (ούτε φίλοι)».

Μια απλή ματιά να ρίξει κάποιος στον προσωπικό λογαριασμό του Iγκλέσιας στο twitter θα διαπιστώσει ότι παραμένει η φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα δεν έχει αλλάξει καθόλου τους τελευταίους μήνες.

Η «άλλη» φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε είναι αυτή που χρησιμοποιεί στο facebook, επίσης εδώ και μήνες. Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής των Podemos λείπει εδώ και τρεις εβδομάδες σε οικολογικό παραθαλάσσιο οικισμό στην Αβιλα.

ΝΟ.ΡΑ. - efsyn.gr

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.