Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Pin It Button

Gipsy Mwave0

Υπάρχει ένας τρόπος μαγειρέματος που κι εγώ τώρα τον άκουσα πρώτη φορά, ο οποίος χρησιμοποιείται στην ύπαιθρο για να ψήσεις κυνήγι. Πρόκειται κάποιες φορές για ένα βαρέλι κομμένο εγκάρσια στην μέση ή ένα μισό θερμοσίφωνα.

Μέσα βάζεις το φαγητό που θέλεις να μαγειρέψεις, συνήθως σε ταψιά ή οποιοδήποτε άλλο πρόχειρο σκεύος και από κάτω ή και περιμετρικά ανάβεις φωτιά.

Αυτοί που το έχουν κάνει ισχυρίζονται ότι το φαγητό έτσι ψήνεται πολύ καλά και γίνεται πεντανόστιμο.

Αυτή η μέθοδος ονομάζεται «φουρνοβάρελο».

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε μιά νεώτερη έκδοσή της, με πιό μινιόν μαγειρικά σκεύη!

Gipsy Mwave1 Sepolia Medium600 0

Είναι κάτι που άνετα μπορείτε να το δοκιμάσετε και στην αυλή σας.

Στο site που βρήκα τις φωτογραφίες ονομάζουν αυτήν την μέθοδο «γύφτικος φούρνος μικροκυμάτων», φαντάζομαι σαν αστείο υπερβολής.

Gipsy Mwave2 Sepolia Medium600 0Gipsy Mwave3 Sepolia Medium600 0Gipsy Mwave4 Sepolia Medium600 0

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ

Gipsy Mwave5 Sepolia Medium600 0Gipsy Mwave6 Sepolia Medium600 0Gipsy Mwave7 Sepolia Medium600 0Gipsy Mwave8 Sepolia Medium600 0Gipsy Mwave9 Sepolia Medium600 0Gipsy Mwave10 Sepolia Medium600 0Gipsy Mwave11 Sepolia Medium600 0Gipsy Mwave12 Sepolia Medium600 0

Τελευταίες δημοσιεύσεις