Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

bergedorfer funny beer ad pregnant men maternity brewed with love jung von matt coverimage

Όλοι ξέρουμε ότι η μπύρα δεν είναι και ότι καλύτερο για κάποιον που προσπαθεί να έχει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Φυσικά, αυτό δεν εμποδίζει τις διαφημίσεις των εταιριών παρασκευής μπύρας, να χρησιμοποιούν μοντέλα με καλοσχηματισμένο σώμα στις διαφημίσεις τους.

Αλλά η διαφήμσιση μιάς γερμανικής μπύρας έκανε την εξαίρεση, προωθώντας μια πιο τίμια προσέγγιση στο θέμα. Όπως διαπιστώνετε το αποτέλεσμα είναι τόσο δροσιστικό, όσο και μιά παγωμένη μπύρα το κατακαλόκαιρο!

Αντί να χρησιμοποιήσει τα τυπικά ανδρικά μοντέλα, η εταιρία Bergedorfer Bier, σε συνεργασία με την διαφημιστική φίρμα Jung von Matt, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν άνδρες που η εμφάνισή τους ήταν πιο αντιπροσωπευτική του μέσου καταναλωτή του προϊόντος τους. Δηλαδή άντρες, που νάχουν αυτό που όλοι μας αποκαλούμε μπυροκοιλιές. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στις φωτογραφίσεις τους έκαναν να μοιάζουν περισσότερο με έγκυες που δείχνουν περήφανες τις κοιλιές τους. Έτσι, ώστε να ταιριάξει και το διαφημιστικό σλόγκαν «παρακευάζεται με αγάπη».

bergedorfer funny beer ad pregnant men maternity brewed with love jung von matt 1bergedorfer funny beer ad pregnant men maternity brewed with love jung von matt 3bergedorfer funny beer ad pregnant men maternity brewed with love jung von matt 2

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.