Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Pin It Button

Skrofes Paliopotamos Sepolia Medium600 0

Ξέρω ότι κάποιες φορές, οι φωτογραφίες και τα βίντεο ξεγελάνε. Σου δείχνουν ένα μέρος ωραιότερο απ' ότι είναι στην πραγματικότητα. Όμως αυτό δεν έχει και τόση σημασία. Εγώ σε αυτό το μέρος που βλέπω σε αυτό το βίντεο, θέλω να πάω. Και δεν είναι μακριά.

Στο νοτιοδυτικό τμήμα του νομού Αιτωλοακαρνανίας βρίσκονται μια σειρά από μικρές παραλίες γνωστές ως Σκρόφες (ή Παλιοπόταμος).
Οι Σκρόφες είναι ένα σύνολο από μικρές παραλίες και κολπίσκους, στη συντριπτική πλειοψηφία τους με άμμο και όλες με πανέμορφα γαλανά νερά. Η πρόσβαση γίνεται μέσω χωματόδρομου και αποτελούν ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να απολαύσει το μπάνιο του μακριά από τις «κοσμικές» παραλίες, μέσα στη φύση. Λίγο πριν φτάσετε στο Λούρο υπάρχει στα δεξιά μας ένας χωματόδρομος,που μας οδηγεί στην παραλία.

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο του Ανδρέα Κουτσοθανάση.

 

Τελευταίες δημοσιεύσεις