Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

stras3

Στις 8 Απριλίου στο Στρασβούργο της Γαλλίας άνοιξε ένα νέο κατάστημα Starbucks. Οι ουρές που σχηματίστηκαν από νέους που ήθελαν να αγοράσουν έναν καφέ ήταν πρωτοφανείς. Κάποιος μπορούσε να περιμένει μέχρι και 3 ώρες για έναν καφέ!

Τέτοια στέρηση πιά οι Γάλλοι;

Σχεδόν ταυτόχρονα στην Ελλάδα...

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής έπρεπε κάποιος να έχει κάνει κράτηση σε τραπέζι στο καφενείο της γειτονιάς του για να μπορέσει να παραγγείλει μιά καλαμαράκια κι ένα χταπόδι... τα οποία θα ήταν τυχερός αν του τα έφερναν εντός της ημέρας... κι ακόμα πιό τυχερός αν αυτά που του έφερναν μπορούσε να τα φάει κιόλας!

Αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες μας, φέτος την Μεγάλη Εβδομάδα, η Κέρκυρα, ένα από τα πιό τουριστικά νησιά της περιόδου αυτής, κόντευε κυριολεκτικά να βουλιάξει.

Κι όλα αυτά στην Ελλάδα της κρίσης και, σας θυμίζουμε αν το ξεχάσατε, των capital controls.

 

stras4

stras2

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.