Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Pin It Button

Menios0 Sepolia Medium600 0

Αφού πέρασε από το μανατζεριλίκι της εθνικής μας πορνοστάρ, εξελίχθηκε σε τηλεπερσόνα και τώρα επεμβαίνει με τις ρηξικέλευθες απόψεις του και στο πολιτικό γίγνεσθαι.

Σε απόλυτη σύμπνοια με κάποιον που έπρεπε εδώ και καιρό να έχει τοποθετηθεί στο μουσείο της δημοσιογραφίας αναλύουν το θέμα των προσφύγων, στην εκπομπή των «αποκαλυπτικών» της 27/2.

Αν θέλετε να κάνετε εμετό για κάποιο λόγο, παρακολουθήστε το παρακάτω μικρό απόσπασμα.

Αλήθεια λέτε ο Μένιος, να έχει ζηλέψει την δόξα αυτουνού του Σεμπάστιαν Κουρτζ; Ξέρετε ποιός είναι ε; Αυτό το ομορφόπαιδο που από το πουθενά μιάς και δεν έχει κανένα πτυχίο ή εμπειρία, αναρριχήθηκε σε υπουργό εξωτερικών της Αυστρίας. Τουλάχιστον εμφανισιακά και στυλιστικά τα δύο παλληκάρια μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Menios Kourtz Sepolia Medium600 0 

 

 

Τελευταίες δημοσιεύσεις