Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Ειδήσεις Απόψεις Σχόλια

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Rating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star Blank
 
Tourkia Idiwtikoi Stratoi
Pin It Button

O ιδιωτικός τομέας ιδρύει ειδικές δυνάμεις κατά της τρομοκρατίας

Η ίδρυση ειδικών δυνάμεων ασφαλείας από συνταξιούχους αστυνομικούς στα εμπορικά κέντρα θα διευκολύνει την άμεση επέμβαση σε περιπτώσεις τρομοκρατικών επιθέσεων

Οι ειδικές αυτές ομάδες που θα ιδρυθούν από συνταξιούχους αστυνομικούς, θα υπηρετούν στα εμπορικά κέντρα. Καθήκον των ομάδων αυτών θα είναι να παρέμβουν αμέσως σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης.

ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Μετά από τις επιθέσεις των τρομοκρατικών οργανώσεων ISIS και ΠΚΚ, σε πολυσύχναστα μέρη στην Τουρκία, τα μέτρα ασφαλείας έφτασαν στο ανώτατο επίπεδο. Πέραν όμως των μέτρων που παίρνουν οι δυνάμεις ασφαλείας που βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, πλέον κινητοποιείται με νέες ρυθμίσεις και ο ιδιωτικός τομέας. Στα πλαίσια αυτά διοικήσεις διάσημων εμπορικών κέντρων της Κωνσταντινούπολης, ιδρύουν ειδικές ομάδες για την αποτροπή των τρομοκρατικών απωλειών και για την μείωση κατά το δυνατόν των απωλειών.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Τα εμπορικά κέντρα αποφάσισαν να ιδρύσουν σύντομα ειδικές ομάδες από συνταξιούχους αστυνομικούς με προϋπηρεσία στα ανατολικά και νοτιοανατολικά. Τα εμπορικά κέντρα συναντήθηκαν ήδη με απόστρατους των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Θα ιδρυθούν ομάδες 5-10 ατόμων. Θα πάρουν θέσεις εντός ή κοντά στις εισόδους των εμπορικών κέντρων και θα είναι είτε με στολή είτε με πολιτικά και θα δύνανται να παρέμβουν αμέσως σε περιπτώσεις επιθέσεων. Θα παρεμβαίνουν αμέσως με τα όπλα τους.

……………..

http://www.sondakika.com/haber/haber-ozel-sektor-ozel-tim-kuruyor-9143141/

8/1/2017

TourkikaNea.gr