Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Ειδήσεις Απόψεις Σχόλια

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Rating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star Blank
 
934e8a4006
Pin It Button

Πρόσφατη έρευνα φανερώνει πως αυτό είναι το ιδανικό μέγεθος στήθους που προτιμούν οι άνδρες στις γυναίκες.  Από την Ηλιάνα Φασόλη.

Πρόσφατη έρευνα δημοσιευμένη στο περιοδικό «Evolution and Human Behavior» φανερώνει πως αυτό είναι το ιδανικό μέγεθος στήθους που προτιμούν οι άνδρες στις γυναίκες. Μεγάλο, μεσαίο ή μικρό στήθος; Ποιο είναι εκείνο που προτιμούν τελικά οι άνδρες;

P1b5qrp7g95pckjm1nvuaurb1e5 900 Sepolia Medium600 0

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα αφορούσε σε 267 άνδρες από την Βραζιλία, το Καμερούν, την Τσεχική Δημοκρατία και την Ναμίμπια δείχνοντας πως παρότι το μεγάλο στήθος συνδέεται με τη γονιμότητα, η ευχαρίστηση δεν έχει να κάνει με το μέγεθος με τους άνδρες να προτιμούν το μεσαίο μέγεθος καθώς μπορούν να το «χειριστούν» καλύτερα και ευκολότερα.

Μπορεί οι άνδρες λοιπόν να θαυμάζουν το μεγάλο και σφριγηλό στήθος και τα ταίρια τους να νευριάζουν, αλλά εκείνο που προτιμούν είναι το μεσαίου μεγέθους στήθος καθώς το βρίσκουν πιο «παιχνιδιάρικο». 

klik.gr