Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Ειδήσεις Απόψεις Σχόλια

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 
Pin It Button

SMPTE Color Bars

Μετά και την χθεσινή απόφαση του Συμβούλιου της Επικρατείας, που απέρριψε όλες τις σχετικές με τον διαγωνισμό προσφυγές που είχαν κατατεθεί, ο διαγωνισμός για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Τρίτη 30 Αυγούστου.

Παρά τις σπασμωδικές αντιδράσεις αντιπολίτευσης και καναλαρχών, δεν στάθηκε τελικά δυνατόν να μεί κάποιο εμπόδιο στην διαδικασία που είχε προδιαγραφεί με την απόφαση της βουλής πριν το καλοκαίρι.

Η κυβέρνηση φάνηκε αποφασισμένη να συνθέσει ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο νομιμότητας και διαφάνειας.

Από τους εννέα υποψήφιους που υπάρχουν για τις τηλεοπτικές άδειες φαίνεται καθαρά ότι όποιος φορέας έκανε αίτηση συμμετοχής ικανοποιώντας τις τυπικές προϋποθέσεις, συμμετέχει κανονικά στον διαγωνισμό.

Ο μόνος που αποκλείστηκε, γιατί ακριβώς δεν είχε ικανοποιήσει τις τυπικές προϋποθέσεις, ήταν η εταιρία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. (Mega). Συγκεκριμένα η εταιρία αυτή δεν είχε προσκομίσει πιστοποιητικό τραπεζικής ενημερότητας.

 

Θυμίζουμε την τελική λίστα των υποψηφίων:

 

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ)


2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)


3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


4. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)


5. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)


6. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV)


7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.) - σ.σ. συμφερόντων Β.Μαρινάκη


8. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP)


9. DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED,