Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Ειδήσεις Απόψεις Σχόλια

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 
Pin It Button

Και επίσημα από σήμερα Πέμπτη η έδρα της Νέας Δημοκρατίας μεταφέρθηκε στην Πειραιώς, σε ένα τριώροφο κτίριο περίπου 2.500 τ.μ. κατασκευής του 1989.

Το κτίριο που έχει ενεργειακές προδιαγραφές νοικιάζεται από την Ν.Δ. σε τιμή αρκετά χαμηλότερη από αυτήν που νοικιάζονταν το κτίριο στην Συγγρού.

Εκεί θα βρίσκονται τα γραφεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, της γραμματείας του και των άμεσων συνεργατών του, των αντιπροέδρων, του γραφείου τύπου αλλά και η κεντρική υπηρεσία μηχανοργάνωσης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Προσερχόμενος στις νέες εγκαταστάσεις, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:

«Μια νέα σελίδα ξεκινά σήμερα για τη ΝΔ στα καινούργια γραφεία μας στην όμορφη γειτονία του Μοσχάτου. Με τη μετακόμιση σε νέα, πιο λιτά γραφεία, βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας, και όπως βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και την κοινωνία και να την οδηγήσουμε σε έξοδο από την κρίση».