Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Ειδήσεις Απόψεις Σχόλια

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Rating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star Blank
 
Pin It Button

Παρά την απόφαση του ΣΤΕ που αποφάσισε να «παγώσει» προσωρινά τις προσλήψεις προσωπικού καθαρισμού σε δημόσια νοσοκομεία με ατομικές συμβάσεις, η κυβέρνηση φαίνεται διατεθειμένη να επιμείνει στην πολιτική της έξωσης των εργολάβων καθαριότητας από τα κρατικά νοσοκομεία.

Να επιμείνει επί της ουσίας στην πολιτική του τερματισμού ενός καθεστώτος φαυλότητας, σπατάλησης δημοσίου χρήματος και καταπάτησης στοιχειωδών εργατικών δικαιωμάτων, που είχε εγκαθιδρυθεί σε αυτούς τους χώρους.

Το υπουργείο Υγείας δηλώνει ότι «η κυβέρνηση θα αναλάβει, εντός του Αυγούστου, νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία θα κατοχυρώνει αυτή την πολιτική επιλογή, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, εξοικονόμησης πόρων, προστασίας των εργαζομένων και προάσπισης της δημόσιας υγείας».