Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Ειδήσεις Απόψεις Σχόλια

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 
Pin It Button

Ξεκινούν οι πρώτες άδειες του Αυγούστου και η Αθήνα άρχισε από χθες Παρασκευή 29 Ιουλίου να αδειάζει σιγά-σιγά. Με αεροπλάνα, πλοία, λεωφορεία και αυτοκίνητα αναχωρούν όσοι Αθηναίοι μπορούν να το κάνουν, για τα μέρη των διακοπών τους.

Αναμένεται η έξοδος να κορυφωθεί σήμερα και να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Από το πρωί της Παρασκευής μέχρι το βράδυ της Κυριακής ήταν προγραμματισμένα να αναχωρήσουν πάνω από 100 πλοία από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

Στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό και στη Λιοσίων παρατηρείται συνωστισμός, ενώ στις εθνικές οδούς προς Λαμία και Κόρινθο τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Φέτος αναμένεται μεγάλη κίνηση και στα αεοροδρόμια από έλληνες. Ο λόγος είναι οι "προσφορές" στα αεροπορικά εισιτήρια για όσους είχαν προγραμματίσει από καιρό τα ταξίδια τους και οι τσιμπημένες τιμές στα ακτοπλοϊκά.

Διαβάστε κι αυτά