Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Ειδήσεις Απόψεις Σχόλια

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 
Pin It Button

574eb9be1dc524bf2e8b492e Sepolia Medium600 0

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ...δεν πάει (!) στη Βουλή στην συζήτηση που ο ίδιος ζήτησε (εκτελώντας τις οδηγίες του - ...πραγματικού αρχηγού του κόμματος; - Θέμου Αναστασιάδη και του Πρώτου Θέματος που προανήγγελαν ότι ο Κυριάκος "θα σύρει στην Βουλή τον Τσίπρα για τις offshore"...).

Proto Thema

Η ΝΔ μέσω Δένδια "την κάνει", ψελλίζοντας κάποιες προφάσεις, για να μην ψηφίσει κανένας βουλευτής ονομαστικά και έρθει σε κόντρα με τους offshore-ούχους του κόμματος

T 13

Και ο εκτελών χρέη αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στέλνει από το σπίτι του ...twitter (!) για να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα και όσα δικαίως του "έχωσε" στην ολομέλεια μετά τον οχετό παραπληροφόρησης των τελευταίων ημερών και που εκπορεύτηκε από την συμμαχία της διαπλοκής που εκείνος εκπροσωπεί!!


Ωραίος αρχηγός της αντιπολίτευσης - μπράβο Ντόρα :)

 

aristeristrouthokamilos.blogspot.gr