Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Ειδήσεις Απόψεις Σχόλια

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Rating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star Blank
Pin It Button

Theopeftatou

Η βουλευτής Σύριζα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου (την οποία και πρώτη φορά ακούμε) , ρωτήθηκε σε συνέντευξη της  στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.4 , για τις νέες αυξήσεις στον ΦΠΑ που φέρνει με το νέο πολυνομοσχέδιο η κυβέρνηση.

Η απάντηση της έσκασε σαν μαχαιριά στην καρδιά και απάντησε ξεκάθαρα στο ερώτημα γιατί ο Σύριζα δεν πήρε ούτε 500 ψήφους στις τελευταίες φοιτητικές εκλογές  .

«Προσπαθήσαμε το ποσό του 23% στον ΦΠΑ να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλαδή πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, και γι' αυτό μοιράστηκε»

Τα χε πει περιπαικτικά και προφητικά κάποτε η αγαπημένη του Ανδρέα , Ρίτα Σακελαρίου .

 

 

luben.tv