Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Ειδήσεις Απόψεις Σχόλια

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 
Pin It Button
Dnt Eswterikou Sepolia Medium600 0
Εμείς θα παραθέσουμε δηλώσεις ευρωπαίων και Ελλήνων αξιωματούχων, όπως ακριβώς δημοσιεύθηκαν… εσείς θα βγάλετε τα συμπεράσματα:
Γιούνκερ: «αντισυνταγματικό και μη λογικό το σχέδιο προληπτικών μέτρων για την Ελλάδα»
 
Τζάνι Πιτέλα: «εκβιασμός η απαίτηση για πρόσθετα μέτρα. Δεν θα αφήσουμε τα γεράκια να σκοτώσουν την Ελλάδα»
 
Γκουαλτιέρι: «Μου είναι δύσκολο να καταλάβω το αίτημα του ΔΝΤ για επιπρόσθετα προληπτικά μέτρα τα οποία θα πρέπει να νομοθετηθούν εκ των προτέρων»
 
Τουσκ: «Πρέπει να αποφύγουμε μια κατάσταση νέας αβεβαιότητας για την Ελλάδα. Χρειαζόμαστε μια ημερομηνία για συνεδρίαση του Eurogroup, όχι στο μακρινό μέλλον, σε ημέρες όχι εβδομάδες»
 
Τσίμερ: «Αδικαιολόγητες απαιτήσεις από το ΔΝΤ για επιπλέον μέτρα. Υπερβαίνουν τη συμφωνία του Ιουλίου 2015. Αυτά τα αιτήματα έχουν πολιτικά κίνητρα και αποτελούν μια μορφή εκβιασμού εναντίον της Ελλάδας και του λαού της.»
 
Την ίδια ακριβώς ημέρα στην Ελλάδα:
 
Κ. Μητσοτάκης: «να διώξουμε την επικίνδυνη κυβέρνηση των ανικάνων, την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης»
 
Αδ. Γεωργιάδης: «Δε φταίει το ΔΝΤ για τα μέτρα, o ελληνικός λαός με τις επιλογές του φταίει»