Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Ανάκατα

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 
Pin It Button

Sakis Golf1

Μνημείο δήθεν απολίτικου, κάργα μνημονιακού, υπερδεξιού παραληρήματος με τον μανδύα του "όλοι Έλληνες είμαστε" είναι η τοποθέτηση μέσω facebook του Σάκη. Θεωρεί φαίνεται, ότι μετά την ερμηνεία του "άξιον εστί", παίρνει και κάτι από τα δικαιώματα του Μίκη, να τοποθετείται στις πολιτικές εξελίξεις και να ακούγεται η γνώμη του...

Η άλλη εκδοχή είναι του πέρασε γρήγορα το golf σαν χόμπυ και απέκτησε ως νέο χόμπυ, την πολιτική. Θα θριαμβεύσει και σ' αυτήν. Είναι δεδομένο.

"Φτάνουν τα λόγια

Η διαφορά ενός νοήμονα με έναν ανόητο άνθρωπο ειναι οτι ο πρώτος μαθαίνει από τα λάθη του, ενώ ο δεύτερος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει οτι οτι κάνει είναι σωστό,
Και τα επαναλαμβάνει ...!

Η διαπραγμάτευση πέτυχε η απέτυχε;
Η κυβέρνηση πήρε συγκεκριμένη εντολή από τον λαό με συγκεκριμένους στόχους!
Τους υπηρέτησε;
Η διαπραγμάτευση πέτυχε η απέτυχε στους στόχους που έθεσε η κυβέρνηση;

Εάν όχι έχει την υποχρέωση να δώσει την θέση της σε μια κυβέρνηση οικουμενική εθνικής σωτηρίας!

Η εντολή που πήρε από τον λαό δεν ήταν να πάρει την εξουσία και να παραμείνει εκεί ανεξαρτήτου αποτελέσματος και χρόνου συνεχίζοντας τις προσπάθειες μέχρι να αισθανθεί οτι δεν απέτυχε!

Το θέμα δεν ειναι να συνεχίσει η συγκεκριμένη κυβέρνηση μέχρι να μας αποδείξει οτι δεν ήταν λάθος επιλογή!!!

Τον λαό δεν τον αφορούν τα πρόσωπα αλλά τα αποτελέσματα..!

Το θέμα δεν ειναι προσωπικό ειναι εθνικό...!

Αφορά όλους τους Έλληνες...!"