Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Ανάκατα

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 
Dog Meat Market Shut Down South Korea 1
Pin It Button

Μονάδα εκτροφής σκύλων που τροφοδοτούσε την χώρα με το 33% περίπου του κρέατος σκύλου που καταναλώνονταν συνολικά στην Νότια Κορέα, αποφασίστηκε να κλείσει σε μιά βδομάδα περίπου.

Το γεγονός θεωρήθηκε μεγάλη νίκη από τους ακτιβιστές που επίμονα επί χρόνια αγωνίζονταν για την κατάργηση της χρησιμοποίησης του κρέατος των σκύλων σαν διατροφική ύλη.

Πιό συγκεκριμένα η διοίκηση της πόλης Seongnam ήταν που πήρε την σημαντική απόφαση, σε συνεργασία όμως με την ένωση 22 πωλητών σκυλοκρέατος που εδράζονται στην Moran Market, μια τεράστια αγορά στην οποία πωλούνται τα πάντα.

Dog Meat Market Shut Down South Korea 4 Sepolia Medium600 0

Η δημοτική κυβέρνηση θα επιδοτήσει όσους ασχολούνταν μέχρι τώρα με την παραγωγή και διάθεση του κρέατος σκύλων, στα όρια της επικράτειάς της, έτσι ώστε να τους βοηθήσει να αλλάξουν αντικείμενο.

Φυσικά, η απόφαση αυτή, αν και είναι ένα πολύ θετικό βήμα που στοχεύει να βελτιώσει συνολικά την εικόνα της Νότιας Κορέας στον υπόλοιπο κόσμο, είναι μισή, μιά και δεν απαγορεύει την κατανάλωση του κρέατος των σκύλων και αφορά μόνο στην διακοπή λειτουργίας μιάς σκυλοτροφικής μονάδας σε μιά περιοχή της χώρας.